Trei Enigme de Agatha Christie

agatha-christie-1

Cine nu a auzit de Agatha Christie? Cine nu știe cel puțin un roman scris de ea? Este regina neîncoronată a literaturii polițiste și de mister, fiind, totodată cel mai vândut autor din toate timpurile (cu peste 2 miliarde de volume vândute).

Vă prezentăm în continuare trei adaptări radiofonice după romanele „Reginei Crimei”:

Crima din Orient-Express (1993)

Un tren staționat în câmp din cauza zăpezii abundente. O crimă ciudată. Doisprezece pasageri. Fiecare are câte un secret. Oare va putea Poirot să descopere criminalul? Ascultați piesa și veți afla.

Zece negri mititei (1990)

Zece oameni sunt invitați pe o insulă, sub diferite pretexte. Fiecare a comis o crimă, dar fie au scăpat de lege, fie fapta nu era sancționabilă de lege. Sunt acuzați de crimele înfăptuite încă din prima seară și li se spune că au fost aduși pe insulă pentru a plăti pentru ceea ce au făcut. Și, conform unei poezii, fiecare dintre ei este omorât, până la ultimul. Dar cine este răspunzător?!

Cursa de șoareci (1991)

Un grup de oameni se strând la o casă de la țară. Începe o furtună de zăpadă. Ei descoperă cu oroare că acolo a avut loc o crimă. Cine este criminalul? Unul câte unul, caracterele suspecte își dezvăluie trecutul sordid și, după mulți nervi măcinați, identitatea și motivul criminalului este în sfârșit dezvăluit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s