Ora Veselă – s03e11

Ora vesela s3 - mixcloud

Ne apropiem cu pași repezi de finalul sezonului 3 din „Ora veselă”. Și, bineînțeles, așa cum v-am obișnuit în acest sezon, vă aducem câteva surprize. Prima ar fi aducerea a încă două emisiuni din seria „Unda veselă”, dedicate a doi monștri ai acestei emisiuni: Horia Șerbănescu și Radu Zaharescu:

De asemenea, vă prezentăm și cea de-a doua parte a emisiunii „Umor în papuci de casă”, în care maestrul Horia Șerbănescu deapănă amintiri radiofonice:

În finalul episodului de astăzi vă prezentăm încă trei emisiuni de divertisment de calitate, cu satire aduse politicului și societății post-decembriste:

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Nedelcu Nelu spune:

    Excelenta idee privind crearea acestei pagini !!! Prezentare f. f. frumoasa!!! Conținut formidabil !!!! Recomand cu căldură postarea mai multor piese de teatru radiofonic indiferent de gen , perioada când a fost înregistrată, distribuție , tematica etc.!!! Va mulțumim, și tot respectul pentru toată echipa care sta în spatele acestui site !!!

  2. Buna ziua.

    Multumesc pentru cuvintele frumoase. Cat despre distributie si toate cele, daca apasati la fiecare piesa in parte pe iconita „Mixcloud”, veti fi redirectat spre locul unde este urcata, unde, la sectiunea de informatii gasiti absolut toate detaliile despre piesa respectiva.

    O zi buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s