Pierre Carlet de Chamblain de Marivaux – Surpriza Dragostei (2018)

După ce a fost trădat de o femeie, Lélio renunță la iubire și se retrage la țară, împreună cu valetul său, Arlequin, ale cărui aventuri în dragoste sunt similare. Arlequin, care iubește absolut totul la femei, inclusiv defectele lor, se luptă din greu cu misiunea de a le uita. Una dintre servitoarele lui Lélio, Jacqueline, speră să se căsătorească cu Pierre, un servitor aflat în slujba contesei ce își are reședința în apropiere. Lelio refuză să le permită celor doi să se căsătorească și începe să își impună propiul său punct de vedere asupra întregii gospodării.

Din cauza unor mașinațiuni puse la cale de către Arlequin și Colombina (servitoarea de încredere a contesei), Lélio începe să aibă sentimente pentru contesă, deși ambii și-au promis să nu se mai lase pradă simțămintelor către o altă persoană. Oare finalul va fi fericit pentru ambele cupluri formate? Oare va mai exista încă un cuplu ce se va forma prin alianța întru manevrarea sentimentelor?

Vă invităm să aflați răspunsul ascultând ÎN PREMIERĂ dramatizarea radiofonică a piesei „Surpriza dragostei”, după o traducerea realizată de către Pușa Roth, ce a și adaptat textul pentru radio. Vă dorim AUDIȚIE PLĂCUTĂ!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s