Amandine Casadamont & Ilinca Stihi – Imperiul Bicefal (2019)

Din cenușa unei Europe decimate de creșterea nivelului mării și distrugerea echilibrului economic, precum și de la declinul puterii industriale, răsare un imperiu autoritar, condus discreționar de un cuplu franco-român de președinți. Democrația în acest imperiu este pervertită de foamea de putere, lumea fiind amenințată de propriile elite, pentru bunăstarea și plăcerile de monent, în detrimentul construcției viitorului.

În plină campanie electorală, cei doi se trezesc unul lângă celălalt, într-o realitate paralelă. Asta în timp ce la ei acasă campania trebuie să continue cu orice preț.

Această colaborare între Amandine Casadamont și Ilinca Stihi vine în urma parteneriatului dintre Radio România și Radio France, în cadrul Programului oficial al „Sezonului cultural România-Franța 2019”, scenariul scris de cele două fiind realizat în două versiuni (franceză și română), cu o distribuție ce excelează în interpretarea în ambele limbi ale textului. Vă invităm să ascultați în continuare ÎN PREMIERĂ această piesă, în ambele variante, dorindu-vă AUDIȚIE PLĂCUTĂ!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s