Despre…

România are nevoie de cultură! La această concluzie am ajuns de-a lungul timpului recent trecut, datorită invaziei din ce în ce mai mare a inculturii în mediile tv, online si presă tipărită. De aceea, cu ocazia acestui blog, vom încerca să aducem lumii un strop de bucurie pentru creier, prin postarea unor piese de teatru radiofonic de cea mai bună calitate.

În cazul în care aveți să ne puneți o întrebare, vă rugăm să nu ezitați… Adresa noastră de e-mail este:

teatrul.la.microfon@gmail.com sau

fanteatruradiofonic@gmail.com

De asemenea, pe Facebook ne găsiți (pentru like-uri și share-uri sau pentru a ține legătura mai bine) la pagina:

https://www.facebook.com/Teatru.Radiofonic.Exclusiv/

Dacă doriți să fiți la curent cu absolut toate piesele radiofonice urcate, vă rugăm să vă abonați (trebuie să aveți cont – vă puteți înregistra și cu userul de Facebook) la pagina noastră de Mixcloud, la adresa:

https://www.mixcloud.com/teatru-radiofonic/

P.S.   Vă rugăm să țineți minte că noi nu susținem pirateria în niciun fel. Tot ceea ce facem este să susținem cultura românească, parcă din ce în ce mai atacată de forțe potrivnice, parcă doritoare de îndobitocire.

2 comentarii

  1. Maria spune:

    Postati pe youtube,daca se poate,piesa radiofonica,,Cerbul de aur”(2012),n-o pot deschide in formatul in care apare pe net…Multumesc!

  2. Maria spune:

    Daca aveti si piesa ,,Bucurita,fiica muntilor”(2002)interpretata de Dora Dumitrescu Ortelecan,postati-o si pe aceea,tot pe youtube!…Multumesc mult

Comentariile sunt închise